14 Şubat 2011 Pazartesi

UN MAKARNASI

14 Şubat 2011 Pazartesi |
UN MAKARNASI

MALZEMELER
1 litre su
1 yemek kaşığı tuz
3 yemek kaşığı tereyağı
Tulum peyniri, un
5 adet yumurta

Yapılışı
1 -Bir leğene 1 litre su konulur, tuz eklenir. Aldığı kadar un koyulur ve yumurtalarla koyu bir hamur yoğrulur.
2 -Hamurdan yumaklar alınarak oklava ile açılır. Açılan hamurlar küçük kareler şeklinde kesilir.
3 -Tencereye 3 kilo su koyulup kaynatılır. Kesilen hamurlar haşlanır ve süzülür.
Bir tabağa alınır ve üstüne ufalanmış peynir ve kızdırılmış tereyağı dökülür.
4 -Sıcak sıcak yenilir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar