11 Haziran 2010 Cuma

AY VE SAĞLİK

11 Haziran 2010 Cuma |
AY VE SAĞLİK
Ay, dünyamızdaki bütün sıvılar üzerinde etkilidir. Vücudumuz üzerindeki etkisi de aynı şekilde büyüktür. Bu yüzden özellikle ameliyat günüyle ilgili karar vermeden önce Ay'ın hallerini ve durumunu takip etmek faydalı olacaktır. Ayın bedenimizdeki sıvılar üzerindeki etkisinden dolayı, bazı dönemlerde yapılacak olan ameliyatlarda şişme, deri altında kan birikmesi, hematom, ödem ve kan kaybı gibi rahatsızlıklar tetiklenebilir. Ameliyat sonrası iyileşme süreci de ayın hallerinden olumlu ya da olumsuz olarak etkilenebilir. Bazı organlarımız, ayın hangi burçlarla buluştuğu veya ayın hangi halde olduğuyla doğrudan etkilidir. Örneğin Dolunay, ameliyatlar için iyi değildir. Hilal ise en uygun dönemdir. Yine Ay, Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçlarıyla buluştuğunda daha sağlıklı sonuçlar alınabilir.
AY, KOÇ BURCUNDA İKEN
Koç ve Terazi burçlanyla bağlantılı olan baş, yüz, göz, burun ve böbrekler gibi organlarınızdan ameliyat olmaktan kaçınmalısınız. Sıvı tüketiminizi artırmalısınız. Ay, Koç burcundan geçerken vücutta su tüketimi artar. Yaralanma veya yanık kazalarında iki kat dikkatli davranmalısınız. Enfeksiyon kapma riskiniz daha fazladır.
Enerji fazlalığından dolayı bu dönemde enerjinizi harcamak için farklı sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Yürüyüş, dövüş sanatları, adrenalin salgılatan sporlar veya takım oyunları önerilebilir. Jimnastik, vücut geliştirme gibi spor dalları kısa zamanda sonuç verecektir. Yine beslenme biçimindeki değişikliği de bunun içinde sayabiliriz. Fast food tarzı gıdalar bu dönemde tercih edilir.
ÂY,BOĞA BURCUNDA İKEN
Gırtlak, ses telleri, troid, yumurtalık, mesane, idrar yolu ve bağırsak gibi Boğa ve Akrep burcuyla bağlantılı olan organızla ilgili herhangi bir operasyona girmekten kaçınmalısınız. Tedavi olan kişi bu dönemde aldığı ilaçların zamanlamasında ve dozunda dikkatli davranmalıdır.
AY, İKİZLER BURCUNDA İKEN
Solunum sistemi, eller, kollar, omuzlar, kalça gibi ikizler ve Yay burcuyla bağlantılı organlarınızdan ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.
AY, YENGEÇ BURCUNDA İKEN
Göğüs, yumurtalık, idrar yolu, sindirim sistemi, mesane, kemikler, eklem ve deri gibi Yengeç ve Oğlak burcuyla bağlantılı olan organlarınızdan ameliyat olmaktan uzak durmalısınız. Ay, Yengeç burcuna girdiğinde daha çok yemek yiyerek kendinizi tatmin etmek isteyebilirsiniz. Bu yüzden gereksiz gıdalar almaktan sakının.
AY, ASLAN BURCUNDA İKEN
Aslan ve Kova burcunun etkisinde olan kalp, sırt ve bel, atardamarlar, toplardamarlar ve kılcal damarlarda ameliyattan kaçınmak gerekir.
AY, BAŞAK BURCUNDA İKEN
Başak ve Balık burcunun tesirinde olan sindirim sistemi ve ayaklarda, ameliyattan kaçınmalı. Checkup yaptırmak için mükemmel bir zamandır çünkü detaycı özelliğe sahip olan bu burcun etkisiyle tüm ayrıntılar net olarak görünür hale gelecektir.
ÂYP TERAZİ BURCUNDA İKEN
Terazi ve koç burcunun tesirinde olan böbrekler, üriner sistem, baş ve yüz bölgelerinde ameliyattan kaçınmalı. Tedaviler daha kolay olacaktır. Ayın, Terazi burcuna girdiği dönemde, ağır tedavi yöntemlerinden kaçınmalı.
AY, AKREP BURCUNDA İKEN
Akrep ve Boğa burcunun tesirinde olan bağırsak, idrar yolları, prostat, üreme organları, gırtlak, tiroit ve boyun bölgelerinde ameliyattan kaçınmalı. Ayın, Akrep burcuna girdiği dönemde, yoğun ve ağır tedavilerin daha iyi sonuçlar verdiği görülmüştür.
AY, YAY BURCUNDA İKEN
Solunum sistemi, ciğer, eller, omuzlar, bacaklar, kalça gibi organlarve siyatik siniriyle ilgili ikizler ve Yay burcunun tesirinde kalan organlardan ameliyat olmaktan kaçınmalı.
AY, OĞLAK BURCUNDA İKEN
Göğüs, yumurtalık, mide, idrar yolu, dişler, deri, dizler, eklemler, kemikler gibi Yengeç ve Oğlak burcunun tesirinde kalan organlarda ameliyattan uzak durmalı.
AY, KOVA BURCUNDA İKEN
Aslan ve Kova burcunun tesirinde olan kalp, sırt, atardamarlar, toplarda¬marlar ve kılcal damarlarda ameliyattan kaçınmak gerekir
AY, BALIK BURCUNDâ İKEH
Balık ve Başak burcunun etkisinde olan bağırsak ve ayaklarla ilgili ameliyattan kaçınmak gerekir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar