8 Haziran 2010 Salı

Varis

8 Haziran 2010 Salı |
VARİS

Yol açan zihinsel davranış kalıbı:

Varis, bacaklardaki damarların iyi çalışmaması yüzünden meydana gelen fazla basıncın yol açmasıyla oluşur. Metafiziksel açıdan bacaklar (yani va¬rislerin ortaya çıktığı yerler) kişinin kendi kendine destek vermesiyle ve hayat tarzıyla ilişkilidir.

Bedenin bu kısmında dolaşımın iyi olmaması, kisinin nahoş bir soruna takılıp kaldığını, dolayısıyla da fikirlerini ve amaçlarını gerçekleştiremeyerek üzüntü duyduğunu belirtir. Varisler yaratıcı ve hayalgücü geniş, ama bu yeteneklerini uygulamaya koyamayan kişilerde ortaya çıkarlar.

Bu kişiler potansiyellerini bir şekilde bastırarak kendilerini pasif olarak bir ilişkiye adarlar veya başkaları için bir sürü şey yapıp kendileri için hiçbir şey yapmazlar. Sevdiklerinin yanında kendilerini yok sayarlar.

Eskisi gibi dinamik, cesur, gözüpek ve engellerden korkmayan biri olun. Kendinize daha fazla öncelik verin. Başkalarının yanında başınızı dik tutun.
Varis tedavisi için Öncelikle doktorunuza başvurmaksınız.
Doktorun vereceği tedavinin yanında doğal bitkilerden yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki tarifleri uygulayabilirsiniz:


• Elma sirkesine batırdığınız bir bezle varisli bacağınızı sarın ve 20 dakika ayaklarınızı yukarı bir yere kaldırın, dinlendirin.
- 1 tatlı kaşığı eğrelti otu romatizmaya ve varise iyi gelir, 2 bardak sıcak suda bekletip 10 dakika demleyin. Taze nane yapraklarıyla tatlandırıp ılık olarak tüketin. Gün içinde taze içilmelidir,
- 200 gr soya yağı, 100 gr susam yağı, 6 tane soyulmuş, rendelenmiş atkestanesini cam bir kavanoza koyun. İki hafta güneş gören bîr yerde
bekletin, fermente olsun. Süzdükten sonra içine bir çorba kaşığı elrna
sirkesi veya Umon suyu ekleyin. Yine bir cam şişede muhafaza edip her
banyodan sonra varisti bölgeye hafif masaj yaparak sürün.
• Varise temiz havada bol yürüyüş ve hareket iyi gelir.
Lahana yapraklarını haşlayıp soğutun ve varisli bölgeye sarın. 20 dakika bekletin. Bu, varisli bölgeyi rahatlatır. Haftanın belirli günlerinde tekrarlayın


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar