2 Haziran 2010 Çarşamba

Muhallebili Güllaç

2 Haziran 2010 Çarşamba |
MUHALLEBİLİ GÜLLAÇ

Malzemeler:

Dokuz güllaç yaprağı

Altı su bardagi süt

1/2 su bardağı tozşeker

Bir paket hazır sakizlı puding

İki kivi İki muz

Bir çay bardağı nar tanesi

Bir çay bardağı dövülmüş ceviz

TARİFİ:
Tencereye sütü koyup kaynatın. Şeker ilave edin karıştırarak ılımaya bırakınız. Büyükce bir tepsiye bir- iki kepçe kadar dökün. Güllaç yapraklarından birini batırarak ıslatarak Yaprağı dikkatle alınız küçük bir kasenin içine kenarları dışa sarkacak biçimde buruşturlarak yayın. Diğer güllaçları aynı biçimde hazırlayınız.

Sakızlı pudingi arta kalan sütile ambalajın üstündeki tarife göre hazırlayarak soğumaya bırakınız. Karıştırarak soğutunuz. Pudingi tabaklara eşit oranda paylaştırın sarkan kısımları iç kısma doğru kapatınız. Güllaçları servis tabağına ters çevirerek alınız. Üzerini dövülmüş ceviz ve nar tanelerini süsleyerek servis ediniz. afiyet olsun.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar