3 Haziran 2010 Perşembe

SISKALIK

3 Haziran 2010 Perşembe |
SISKALIK
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Sıska insanlar, uygulamayla ilgili tüm sınırları aşarlar. Herhangi bir faaliyete katılmaları istendiğinde katılmaları diğer görevlerini aksatacakmış gibi hissederler. Sorumluluk sahibidirler ve en verimli şekilde hareket etmeyi amaçlarlar. Tedirgin davranışlar gösterdikleri için görevlerini tam olarak yerine getiremezler. Her şeyi aynı anda yaptıkları için işlerinin kalitesinden ödün vermiş olurlar. Aslında tüm bu tedirginliğin ardında, becerikli olma, büyük işler başarma ve başkaları tarafından tanınıp onaylanma isteği yatar. Birileri onlara meydan okuduğunda veya onlardan bir şey talep ettiğinde kendilerini nasıl savunacaklarını bilemezler. Kişilerle yüzleşmek ve ihtiyaçlarını ifade etmek için yeterli cesarete sahip değildirler.
Önerilen yeni davranış biçimi:
ideal kilo"nun altındaki kişilerin kendilerine daha fazla güvenmeleri gerekir. Ulaşabileceğin bir amaca yönel ve becerilerini başkalarına kanıtlamaya çalışma. Mükemmel olmak isteğinden doğan tedirginliği azalttığın anda metabolizmanı da yavaşlatmış olacaksın ve kolayca kilo alacaksın.
ÖNERİLER:
•Genel olarak baharatlı, sarımsaklı, naneli, ekşili yemekler, buğday yemekleri yenmelidir,
* Bir adet ceviz büyüklüğü havlıcan, aynı büyüklükte zerdeçal ve zencefille
bir çorba kaşığı tarçını karıştırıp bal itave edin. Bir kavanoza koyun. Sabahları ve akşamları birer tatlı kaşığı tüketin, üzerine bir bardak ılık süt için.
• Bir tutam tere, bir tutam roka, bir havuç, bir pancar, bir patates, iki diş sarımsağı soyun, yıkayın, doğrayın. Bir çay bardağı yoğurt ve sızma zeytinyağı ile karıştırıp çorba şeklinde pişirin. Tuz ve yağ ilavesiyle tatlandırıp gün içerisinde tüketin.
• Bir tutam şerbetçi otu, bîr tutam altın otu, bîr çay kaşığı safran, bir çay kaşığı ginseng, bir çay kaşığı otuyla misk otunu çay gibi demleyin. Beş dakika bekletip gün içinde ılık olarak tüketin.
• Bir çorba kaşığı çörek otu, bir çorba kaşığı üzüm çekirdeği granül, bir çay kaşıği polen, 200 gr. keçiboynuzu pekmezini karıştırıp bir kavanoz içerisinde muhafaza edin. Sabahlan bir tatlı kaşığı tüketin.
• Bir tutam aynı safa otu, bir adet bayır turbu, bir tutam besbase, bîr tutam acı ağaç otunu çay gibi demleyin, beş dakika beklettikten sonra tüketin. '
• 300 gr. haşlanmış kuru hurmanın çekirdeklerini çıkartın. 150 gram parçalanmış ceviz, 50 gram tuzsuz tereyağı, 25 gram öğütülmüş keten tohumu, 4 adet öğütülmüş kakule, 1 adet portakal rendesi, 5 gram anason tohumunu 1.litre balla karıştırın. Sabah, öğlen, akşam birer çorba kaşîğt yerseniz iştahınız açılır.
Amazonlar'dan Belirleyici kelimesi: "Yapılandırıyorum" Yönetici gezegeni: Satürn Vücutta temsil ettiği bölgeler: Saç, cilt, eklemler (özellikle dizler), dişler, iskelet ve kemikler
Meyilli olduğu sağlık sorunları: Diz problemleri, romatizma, diş problemleri, cilt problemleri, kemik erimesi


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar