8 Haziran 2010 Salı

DOLAŞIM SİSTEMİNE BAĞLI RAHATSIZLIKLAR

8 Haziran 2010 Salı |
DOLAŞIM SİSTEMİNE BAĞLI RAHATSIZLIKLAR
Kovanın temsil ettiği rahatsızlıklar, dolaşım rahatsızlıklarıdır. Dolaşım sistemi metafiziksel açıdan kişinin benliğindeki fikirlerin dolaşımıyla bağlantılıdır.
Bu hastalıklardan mustarip olan kişiler inatçı, dediğim dedik yapıdadırlar ve çevrelerinde olup biten olayları, ne kadar acı olursa olsun, görmezden gelirler. Gerçeklikle yüzleşmezler, gerçekleri kabul etmekte büyük direnç gösterirler. Etraflarında olup bitenlere karşı ilgisizdirler. Bu tavırları "devekuşu"nu andırır. Bu büyük kuş kendini tehdit altında hissettiğinde başını toprağa gömer ve tüm bedenini tehlikeye açık halde bırakır. Aynı şekilde insan da önündeki sorundan sürekli kaçmaya çalıştığı takdirde risklere açık hale gelir ve içinde bulunduğu krizi çözmek için hiçbir elle tutulur çaba göstermez.
Önerilen yeni davranış biçimi:
Hayatında olup bitenleri kabullenmeye çalış. Etrafında olup biten olaylara ilgi göstermemen olabilecek en kötü tavırdır, insanlarla daha fazla iletişim kur ve inatçılığa son ver. Yeni fikirlere açık ol. işte harika bir egzersiz: günde 4-5 dakika yürüyüş yaparsan kan dolaşımını harekete geçirirsin ve bunun sonucunda fikirlerin içinde dolaşmaya başlarlar ve yeniliklere açık hale gelirsin.
- 1 tutam oğul otu, 1 tutam karabaş otunu karıştırıp çay gibi demleyin ve tüketin,
- Alıcı marmelet yapıp tüketin.
- Limon, portakal, nar, turunç, greyfurt tüketilmelidir.
- Sabahları keten tohumu yağını 1 çay kaşığı yoğurtla karıştırıp yiyin,
1 tutam reyhan otunu çay gibi demleyin, içine bîr çubuk tarçın koyup 3 dakika bekletip için,
- Aşırı alkol alındıktan ya da zararlı yiyecekler yendikten sonra kanı temizlemek için mevsiminde 950 gr greyfurt suyu, 200 gram limon suyu, 200 gr. portakal suyunu
arzuya göre bir litre balla sürahiye koyup karıştırın. Her gün
bir su bardağı için Dolapta ağzı kapalı muhafaza ederseniz üç gün boyunca tüketebilirsiniz. O hafta kırmızı et yenmemelidir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar