8 Haziran 2010 Salı

Bağışıklık Sistemine Bağlı Rahatsızlıklar

8 Haziran 2010 Salı |
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE BAĞLI RAHATSIZLIKLAR
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Akyuvarlar organizmanın savunmasından sorumludurlar. Metafiziksel açıdan "bireyin sağlamlığını" yani "hayatta tam ve sağlam olma" hissiyatını temsil eder. Bağışıklık sistemi, hayatın herhangi bir alanında, dış etkenler nedeniyle kendimizi HARAP ve İŞGAL EDİLMİŞ hissettiğimizde ortaya çıkar. Özgüven eksikliğinden dolayı kandaki akyuvar oranı düşer. Bu tam bir kaybeden olduğunuz anlamına gelmemektedir. Hepimizin iyi yönleri ve kusurları vardır.
Bu rahatsızlık, dış etkenler bedeninin en zayıf noktasına ulaştığında ortaya çıkar. Örneğin AİDS, bağışıklık sistemini yok eden bir hastalıktır. Metafiziksel bakış açısına göre eşcinseller ve uyuşturucu bağımlıları AİDS'e daha çabuk yakalanmaktadırlar, çünkü toplumun eşcinselliğe olan şiddetli önyargısı yüzünden kendilerini İŞGAL EDİLMİŞ hissederler. Bunun sonucunda da SAĞLAMLIK ve KENDİNİ TAM HİSSETME hisleri YIKILIR ve virüse karşı koyamayacak kadar zayıf hale gelirler.
Hayat önüne bir engel koyarsa ve pes ettiğini, yeniden mücadeleye dönemeyeceğini hissedersen ümitsizliğe kapılma. Hayatın senin önüne o engeli koymasının sebebi, senin engelden bir şey öğrenecek olmandır. işte canını yakan, kendini tam, güvende ve sağlam hissetmemeni sağlayan nokta budur. Bundan çıkarılacak ders, sağlam bir özgüven yaratmanın gerektiğidir, yani yenilmez bir savunma ordusuna (akyuvarlar) sahip olmalısın.

Burada verilen tarifler doktorların vereceği tedaviye doğal destek olarak değerlendirilmelidir.
• Ekinezyayı çay gibi demleyip için.
• 50 gr polen. 15 gr an sütü, 15 gr çörek otu,15 gr ginseng,15 gr çamsakszı,15 gr keçiboynuzu, 15 gr dar-ı fülfül ve 1 kg kestane balını karıştırıp cam bir kavanoza koyun. Her gün bîr tatlı kaşığı yiyin. Kendiniz! dinç ve dinamik hissetmenizi sağlar.
• 1 su bardağı haşlanmış arpayı robottan geçirin. 1 su bardağı kefirle karıştırın. Her gün bîr çorba kaşığı tüketin,
• 10 adet limon sıkın» 30 diş sarımsak dövün, limonla karıştırın. Karışım! kavonoza koyup ışık atmayan yerde 10 gün bekletin. Her sabah aç karnına bîr çorba kaşığı yiyin.1 kg çiriş otunu köklerini keserek ayıklayın, ve bol suyla yıkayın. Tencerede 1 adet kuru soğanı zeytinyağında kavurun, içine otu ilave edin. Bir fincan su ekleyip 10 dakika pişirin. Pislikten sonra üzerine tuz ekleyip yiyin.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar