19 Haziran 2010 Cumartesi

Balkan Çorbası

19 Haziran 2010 Cumartesi |
MALZEMELER

- Sekiz bardak et suyu yada yağsız tavuk suyu

- Bir küçük kereviz

- Bir4 Tane salatalık turşusu ve yarım

- İki çorba kaşığı ayçiçekyağı

- Bir subardaği turşu suyu

- Bir tane soğan

- Bir parça pişmiş tavuk eti

- Bir çorba kaşığı un

- Bir tane yumurta sarısı

- Dört tane patates

- Biraz Tuz

- Bir tane havuç

HAZIRLANIŞI - HAZIRLANMASI

-Bir Kereviz, havuç ve patates yıkayıp soyunuz, minik minik doğrayın.
-İki Çorba tenceresinde doğranmış soğan sıvıyağ ile hafifçe kavrunuz.Biraz un katınız, biraz karıştırınız. Doğranmış sebze ve et suyu katarak pişiriniz.
-Üç tane yumurta sarısı turşu suyu ile karıştırılıp yavaşça çorbaya katılır. Minik minik doğranmış salatalık turşusu ve tavuk eti ilave ederek, tuz katılır. Ateş kapatılır.Afiyet olsun.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar