- Sekiz bardak et suyu yada yağsız tavuk suyu
- Bir küçük kereviz
- Bir4 Tane salatalık turşusu ve yarım
- İki çorba kaşığı ayçiçekyağı
- Bir subardaği turşu suyu
- Bir tane soğan
- Bir parça pişmiş tavuk eti
- Bir çorba kaşığı un
- Bir tane yumurta sarısı
- Dört tane patates
- Biraz Tuz
- Bir tane havuç
HAZIRLANIŞI - HAZIRLANMASI
-Bir Kereviz, havuç ve patates yıkayıp soyunuz, minik minik doğrayın.
-İki Çorba tenceresinde doğranmış soğan sıvıyağ ile hafifçe kavrunuz.Biraz un katınız, biraz karıştırınız. Doğranmış sebze ve et suyu katarak pişiriniz.
-Üç tane yumurta sarısı turşu suyu ile karıştırılıp yavaşça çorbaya katılır. Minik minik doğranmış salatalık turşusu ve tavuk eti ilave ederek, tuz katılır. Ateş kapatılır.Afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder