5 Haziran 2010 Cumartesi

ROMATİZMA

5 Haziran 2010 Cumartesi |
ROMATİZMA
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Eklemlerde iltihaplı sıvı birikmesidir.bu hastalık ileri yaşlardagörülür.yaşlılık hastalığı olarak bilinir.ama erken yaşlarda da görülebilir.
kişi kendini günah keçisi gibi hissetmeye başladığında ortaya çıkar. Sebebi, kendini her olayda kurban olarak görmek ve bizi etkileyen bir olaydan başkasını sorumlu tutmaktır. Örnek olarak arabasını bir duvara çarptıktan sonra alkollü içecekleri üretenleri suçlayan bir sarhoşu gösterebiliriz. Bu tip kişiler hem başkalarına hem de kendilerine karşı oldukça katı davranırlar.
Önerilen yeni davranış biçimi:
Kendini kurban gibi hissediyorsan bu enerjini isyan etmek için kullan ve hayatını tam şimdi değiştirmek için gereken gücü kendi içinde bul. Hayatta başarısız olduğun durumlardan dolayı üzüntü duymak sana hiçbir şekilde yardım etmeyecektir. Kendine ve başkalarına karşı daha az katı olmalısın.
ÖNERİLER:
500 gr zeytinyağına 50 gr kafuru, bir tatlı kaşığı kekik yağı, bîr çorba kaşığı pelesenk yağı, bîr tatlı kaşığı alabalık yağı, 5 tane limonun suyu, 10 tane dövülmüş aspirini karıştırın. Her gün ağrıyan bölgeye masaj yapın. Bölgeye kekik yağıyla masaj yapın. Ilık duş alın. Sabahlan kalkınca 1 bardak ılık suya 2 adet karanfil, 1 tarçın çubuğu, 2 damla sıkma limon suyu, 2 damla kekik yağı damlatılıp içilir. Karanfil yağı vücudu rahatlatır, vücut sıcaklığını korur. Alabalık yağı romatizmaya ve kemik rahatsızlıklarına iyi gelir. Pelesenk yağı da romatizmaya iyi gelir. Kekik yağıyla ağrıyan yere masaj uygulanır ve ılık duş alınır Radika ve çiriş otunu ayrı ayrı ayıklayıp bol suda yıkayın. Kaynayan suda 10 dakika haşlayın. Zeytinyağı ve limon sıkarak tüketin. Kök bitkisi olan zencefil ve^tarçını 2 dakika kaynatın, içine kekik ilave edin. 1 çay kaşığı balla tatlandırıp günde 3 kez yemeklerden sonra içebilirsiniz. Bazı romatizmaya sıcak, bazısına soğuk iyi gelir. Sıcak iyi geliyorsa 500 gr. deniz tuzunu teflon tavada ısıtın. Bez bir keseye koyun. Ağrıyan yere hafifçe bastırarak masaj yapın.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar