27 Haziran 2010 Pazar

Kuru Armut Hoşafı

27 Haziran 2010 Pazar |
KURU ARMUT HOŞAFI

MALZEME:

1 kase kurutulmuş armut

3 su bardağı su

1 kâse şeker

4 adet karanfil

YAPILIŞI:
Efendim, kuru armutlarımızı akşamdan suya ıslıyoruz. Ertesi gün, armutlarımızı kaynatıyoruz. İçine şekerimizi ilave edip ocak­tan indirmeden evvel karanfilleri atıyoruz. Soğuk servis ettiğimiz hoşafımızın içinden, soğuduktan sonra karanfilleri alıyoruz. Ben armut hoşafımı servis ederken, bir cezvede ince ince kıyarak kay­nattığım erik kurularımı da ekliyorum. Renkli, hoş bir görüntüsü oluyor.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar