22 Mayıs 2010 Cumartesi

ANEMİ

22 Mayıs 2010 Cumartesi |
ANEMİ
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Metafiziksel açıdan anemi geçiren kişi, hayatının dizginlerini eline almıyordun Sorumluluk almadığı için Bkarşılaştığı durumları kontrol edecek
amya yenmelidir.
Kınakına, kuru üzüm, mürdüm eriğiradeyi bulması ve arzuladığı konularda başarıya ulaşması da mümkün değildir. Hayatın önüne çıkardığı zorlukları kendi başına aşabileceğine inanmaz ve kendisine ait olan bu zorlukları birlikte' aşabileceği, kendini cesaretlendirecek birini arayıp durur. Bu kişinin azmi ve yaşama sevinci eksiktir. Kendine güvensizliği yüzünden hayattan korku duyar. Eskiden bir kadın, astrolojik danışma için bana geldi, kadının sorunu şuydu: 10 seneden beri anemi dolayısıyla demir takviyesi tedavisi görüyormuş. Demir ağırlıklı bir diyet uygulamasına rağmen bu yıllar boyunca demir seviyesi müthiş düşüşler geçirmiş. Kadından, demir seviyesinin düştüğü dönemlerin öncesindeki duygusal durumunu hatırlamasını istedim. Bir hafta sonra bana telefon etti ve "tesadüf eseri" kanundaki demir seviyesinin düştüğü her dönemden birkaç ay önce zor günler geçirdiğini, kendini başkalarına bağımlı gördüğünü ve hayatındaki engelleri aşma konusunda kendini güçsüz hissettiğini söyledi. Aneminin bir başka nedeni de yaşamda alınan zevkin eksikliğidir.
Önerilen yeni davranış biçimi:
Kişinin kendi hayatının kontrolünü ele alması ve kendi potansiyelinin farkına varması, sürekli başkalarından yardım istemeye son vermesi ve yaptığı işlere kendini daha fazla katması gereklidir. Bağımlılıktan kurtulmalı, kendi sorunlarını çözebilecek olgunluğa ulaşmalıdır. Kendine güvenmeli ve hayatta kendine keyif veren şeyler yapmalıdır.
ÖNERİ:

•İhlamur çayı için.
•Isırgan otunu taze olarak tüketebilirsiniz.
•i, ıhlamuru kaynatıp süzün ve için.
Bir litre kaliteli kırmızı şarabı açıp tencereye boşaltın. 500 gram toz şekerle yirmi dakika ağır ateşte pekmezleşinceye kadar karıştırarak pişirin. Hafif koyulaşınca bir cam kavanoza koyun. Her gün üç kez şurup gibi bir tatlı kaşığı için.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar