24 Mayıs 2010 Pazartesi

ASTIM

24 Mayıs 2010 Pazartesi |
ASTIM
Yol açan zihinsel davranış kalıbI
Metafiziksel açıdan kişi aşka susamış bir haldedir, fakat aşık olmayı becerememektedir. Tek istediği almaktır ve hiçbir karşılık vermemektedir. Fizyolojik bir benzetme yapmak gerekirse nefesi dışarı vermek, kendini hayata adama eylemini temsil eder, nefesi içeri çekmekse alma eylemini, işte bu yüzden astını hastası kriz sırasında havayı içine çekmek için büyük çaba gösterir. Bu hareket başkalarının sevgisini almaya susamış olduğunu açıkça gösterir. Bu kişi, sevdiklerinin kendisi için her şeyi yapmasını talep ederler. Alçaklık ve yetersizlik hisleri dolayısıyla hayatını kontrol edebilecek, yetkin insanları kendisine çeker.
Önerilen yeni davranış biçimi:
Kendini sevmeye çalış, aşkla dolu ruhunu ancak kendin doldurabilirsin. Kendine olan sevgin ortaya çıktıktan sonra sevdiğin bir kişiyle dengeli bir biçimde ilişki kurmayı başaracaksın (hem alıp hem vererek).
ÖNERİLER:

Doktorların verdiği tıbbî tedavilerin yanında doğadan da destek alabiliriz. • İlık su içine çam, nane esansı katıp teneffüs edin. • Kimyon ve. kekiği balla karıştırıp yiyin. • 1 tutamsinirli otu, 1 tatlı kaşığı çörek otunu çay gibi demleyin. Fındık büyüklüğünde meyan kökünü kaynatın. 5 damla kekik yağı ve 1 tutam naneyi de karıştırıp çam balıyla tatlandırın. Sabah akşam bîr tattı kaşığı yiyin.
* 1 kg ısırgan otunu yıkayıp sıcak suda haşlayın ve süzün. Suyu dolapta saklayıp her gün bir miktar için.
• Akasya, andız otu, biberiye, boru çiçeği, çuha çiçeğini karıştırıp çay gibi demleyin ve için.
• Bir tencere suyun içine bir tutam papatya, birkaç tane okaliptüs yaprağı, taze nane atıp beş dakika kaynatın. Başınızı eğip kendinizi de koruyarak buğusunu teneffüzedin. Bronşlarınız açılacaktır.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar