29 Mayıs 2010 Cumartesi

KARACİĞER RAHATSIZLIKLARI

29 Mayıs 2010 Cumartesi |
KARACİĞER RAHATSIZLIKLARI
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
içimizdeki saldırganlık güdüsünün birçok farklı olayda bastırılmasında ortaya çıkar. Saldırganlığı bastırmak öfkeye neden olur. Saldırgan gücümüzü kullanmadığımız ve harekete geçme kapasitemizi bastırdığımızda bu öfke açığa çıkar.Karaciğerin metafizik açıdan bir özelliği de yeni koşullara uyum gösterme kapasitesiyle ilgilidir. Bunlar, değişimleri iyi hazmedemeyen, yenilikleri reddeden ve bir durumdan sonuna kadar faydalanmayı bilmeyen kişilerdir.
Saldırganlığını kabul et ve anla. Harekete geçme gücünü hayatının hangi alanında bastırdığını anlamaya çalış. Saldırganlığını sağlıklı bir uğraşa, örneğin spora ya da psikolog veya bir zihin sağlığı uzmanı gözetiminde bir arınma egzersizine
yönlendir.
Yenilikleri kabul et, değişimlere karşı daha esnek ol.
Amazonlar'dan Anadolu'yaTaze tere ve rokayı yıkayıp ince ince doğrayın. Çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri ilave edin. Sızma zeytinyağı ve limonla tatlandırın. Servis yaparken çekirdekli kuru üzüm serpin.
1 kg greyfurtu soyup robottan geçirin. Günde 3 kez 1 er bardak tüketin.
Siyah turbun içini çıkarıp robottan geçirin. Turbun içine 2 yemek kaşığı

bal koyup bir gece bekletin. Robottan geçirdiğiniz turp içiyle karıştırıp her gün bir tatlı kaşığı yiyin.
* 1 kg brokoliyi yıkayıp süzün. 10 dakika haşlayıp robattan geçirin. 250_.gr süt ilave edip tencerede kaynamaya bırakın, indirirken tuz ve az miktarda soya yağı ilave edin. Yerken üzerine çörek otu serpin.
• Soya unu ile krep yapıp arasına andız pekmezi sürerek yiyebilirsiniz • Bol bol enginar yiyin. Enginar karaciğerin en iyi dostudur. Enginarın lezzetli bir tarifini vermek istiyorum. 4 adet enginarı çanak yapraklarına dokunmadan saplarını soyun ve tuzlu limonlu suda bekletin. Tencerede kaynamakta olan az suya biraz limon ve tuz ekleyin. Enginarları, dörde böldüğünüz soğanı ve bütün olarak 4 diş sarımsağı ilave edip elinizle üzerine bir tutam un serpin. Piştikten sonra bol dereotuyla süsleyin. Diğer yanda hazırladığınız sirke, zeytinyağı ve limon karışımına yapraklan batırarak yiyin. Bir başka enginar tarifi daha vereceğim. 4 adet çiğ enginarı ve 6 limonun kabuğunu iyice yıkayıp btendtrdan geçirin. 500 gr ceviz içi, 300 gr fındık,
2kilo batı da katın. Sabah akşam bir çorba kasesine doldurup yiyin.
30 gr kuru bira mayası ve 7 gr. glikozu karıştırın. Her gün bir çay kaşığı yutun.
Hepatit hastalığı için: 100 gr. tane yulafı 3 litre suya koyun, içine 200 gr.
bal ekleyin. Ağzını sıkıca kapatın, yoğurt mayalar gibi battaniyeye sarın.
24 saat kalsın. Sabah açın. Günde üç defa bir bardak için


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar