27 Mayıs 2010 Perşembe

HEMOROİD

27 Mayıs 2010 Perşembe |
strong>HEMOROİ
Kişinin geçmişte yoğun olarak gönül vermiş olduğu herhangi bir olaya veya insana adanma eylemiyle birlikte ortaya çıkar. Hemoroidin neden olduğu boşaltım acıları ve zorlukları daima geçmişteki sorunlu anıları ve olayları temsil eder. Bu rahatsızlıktan mustarip kişiler geçmişteki hislere
takılıp kalmış oldukları için günümüzde yaptıkları işe tam olarak kendilerini veremezler çünkü farkında olmadan kendilerini tutarlar ve kendi kendilerini sabote ederler. Kendini tamamen ada ve inan, önündeki en büyük engel, en değerli hazinendir. Kendini geçmişteki sorunlarla özdeşleştirme.
• Hazmı zor olan yiyeceklerden uzak durmak lazım. Hazımsızlık hemoroide neden olabilir.
•Devedikeni, diğer bir adıyla helvacık otundan 1 kg alınır, ayıklanıp bol suda yıkanır, süzülür, kaynayan suya atılır. 10 dakika kaynatılıp süzüldükten sonra hazırlanan tuz, zeytinyağı, limon karışımı sos üzerine dökülür, istenirse süzme yoğurda 1-2 diş sarımsak ilave ederek de sos yapılabilir.
« 1 çay kaşığı üzerlik tohumu, 1 çay kaşığı hindistancevizi, 1 çay kaşığı salep karıştırılıp 1 tatlı kaşığı balla sabahları aç karnına tüketilir, Seker hastalan meyve suyu kullanabilirler. Üzerine 1 bardak su içilir.
• 500 gr yer elması ayıklanıp yıkanır. 1 baş kuru soğan küp küp doğranır, 2 adet dilimlenmiş havuçla birlikte sızma zeytinyağında kavrulur. Yer elmaları ve 1/2 fincan pirinç ilave edilip pişirilir. Ilınınca üzerine dereotu serpilir.
• 1 kg şeftali yıkanıp soyulur, robottan geçirilir. 1 demet frenk maydanozu ile 3 dakika haşlanır, süzülür. Bu karışım sıcak olarak tüketilir.
• Haşlanmış, süzülmüş bir tutam nane yaprağını gazlı beze serin. Üzerine zeytinyağı sürüp hemoroidin olduğu bölgeye geceden koyup sabaha kadar bekletin.Pırasanın yapraklarını haşlayın, suyunu süzün. Aynen naneyle yaptığınız gibi yapraklan gazlı beze serin. Üzerine zeytinyağı sürüp hemoroidin olduğu bölgeye geceden koyun. Sabaha kadar bekletinD


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar