21 Mayıs 2010 Cuma

BURÇLARIN ALTİNDA YER ALAN HASTALİKLARİ NASİL OKUYACAKSINIZ?

21 Mayıs 2010 Cuma |
BURÇLARIN ALTİNDA YER ALAN HASTALİKLARİ
NASİL OKUYACAKSINIZ?
Şunu ifade etmeliyim ki bu kitapta her burcun'altında yer verilen 'potansiyel hastalıklar', ilgili burcun yakalanma olasılığı olan hastalıkları listeler. Bu hastalıklar pek tabii ki Zodyak'taki tüm burçlarda gerçekleşebilir. Hastalığın belirli bir burcun altında yer alıyor olması, o burcun gezegeni ile doğrudan bağlantılı olması yüzündendir. Potansiyel taşıdığı anlamına gelir ve bu hastalıklara karşı dikkatli olmaya davet eder.
Burcunuzun altında sıralanan hastalıkların sayısının az olması eğer benzer zihinsel davranış kalıbına sahipseniz diğer burçlarla bağlantılı olan hastalıklara yakalanmayacağınız anlamına gelmez.
Mesela, Akrep burcuyla bağlantılı olan sağlık problemleri başka burçlarda da ortaya çıkabilir. Veya bunun tersi de olabilir. Ayrıca tüm bu veriler, Koç burcundan olan birinin sadece Koç burcuyla ilgili hastalıklara yakalanacağı anlamına da gelmez.
Ne burçlar, ne de söz edilen davranış kalıplan, hastalıkların duygusal nedenleri ile ilgili nihai bir karar vermek için yeterli değildir, sadece bir fikir verir, ipuçları ve işaretler sağlar.
Burçlar, sağlık problemlerinin sadece 'eğilimlerini' gösterir. Sağlık problemleri ile ilgili daha detaylı bilgi edinebilmek için, doğum haritası üzerinde detaylı bir çalışma yapmak gerekir. Bunun için de GÜNEŞ'ın konumu, burçlar, ayın görünümü, yükselen burcun konumu, doğum haritasındaki altıncı evin konumu ve daha başka teknik faktörlerin iyi analiz edilmesi gerekmektedir.
Bu kitapta her burcun potansiyel taşıdığı hastalıkların en belirginlerini sıralıyor ve bu hastalığa yol açan zihinsel davranış kalıbını açıklıyoruz. Ayrıca, hastalıktan korunma ve gerçek tedavi için, elbette geleneksel tıptan da yararlanarak, gereken yeni zihinsel davranış kalıbını ortaya koyuyoruz. Bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için sayfa X'e bakınız.Bu kitapta belirtilen hastalıklarda tanımlanan zihinsel kalıplar pek çok araştırmacının metafizik alanında yaptığı araştırmalara ve özellikle de 40,000'den fazla vakayı araştırarak kanserin mekanizması ve gelişimi konusundaki çalışmalarında çığır açmış olan Dr. Ryke Geerd Hamer'ın araştırmalarına dayalıdır.
Benim bu kitapla sağlayabileceğim katkı, okuyucuyla kişisel gözlem ve tecrübelerimle yukarıda adını verdiğim ünlü metafizik uzmanları tarafından yıllardır araştırılan hastalıkların zihinsel davranış kalıpları hakkındaki çalışmaların gerçekliğini kanıtladığım astrolojik danışmaları paylaşmaktır.
Kitapta adı geçen hastalıklara neden olan zihinsel kalıplar mutlak gerçekler olarak kabul edilmemelidir. Mutlak gerçeğin bilgisi kimsenin tasarrufunda değildir. Bu kitabın amacı okurlara hastalıkların psişik kökenini daha iyi anlayabilmeleri için temel bakış açılarını vermektir. Yaşamın gizemine daima saygı duymalıyız.Belirleyici kelimesi: "Ben" Yönetici gezegeni: Mars Bedende temsil ettiği bölgeler:
Baş, beyin, kafatası, çene, burun,
göz, kaslar, alyuvarlar
Meyilli olduğu sağlık sorunları:
Migren, sinüzit, soğukalgınlığı, yüksek tansiyon, burun kanaması, baş bölgesi ile ilgili problemler (beyin, kafa yaralanması,kafatası), kas problemleri, kellik ve anemi (alyuvarlar ve demir eksikliği


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar