26 Mayıs 2010 Çarşamba

BÖBREK TAŞI

26 Mayıs 2010 Çarşamba |
BÖBREK TAŞI
Geçimsiz kişilerde sıklıkla ortaya çıkar. Duygusal sorunlarla bağlantılıdır. Kin tutmak ve yakınlarını aşın derecede eleştirmekle ilgilidir. Geçmişte yaşanan olayları yeniden tecrübe etmekten korku duyulur.
Kişi duygusal hayatında çok yaralandığı için karmaşıklıklardan büyük korku duyar. Bu ihtimali ortadan kaldırmak için kişi etrafında olup biten her şeye karşı alarma geçer ve başkalarının yaptığı çoğu şeyi aşın derecede eleştirir. Karşınızdaki insanı bir konuda çok fazla eleştiriyorsanız kendimizde olan ancak hoşumuza gitmeyen bir şeyi görüp rahatsız olmuşuz demektir.

Sevdiğin kişiyi affet, çünkü affetmek yoluyla içinde tutuşan kinlerden kurtulacaksın. Başkalarını veya kendini eleştirmekten ve cezalandırmaktan vazgeç. Duygusal ilişkilerde hâlâ var olan zevklere daha fazla ilgi göster,ilişkinin iyi taraflarının tadını çıkar, kendini ancak bu şekilde tatmin olmuş ve mutlu hissedeceksin.

•Şevketi bostanları ayıklanıp yıkayın, süzün, kaynamakta olan suda haşlayın. Tekrar süzün ve süzme yoğurdu 2 diş sarımsakla karıştırıp şevke¬ti bostanları içine batırarak yiyin,
•Isırgan otunu (dikenli olduğu için) eldivenle ayıklayın, bol suda yıkayın. Kaynamakta olan suya atıp 5 dakika haşlayın, süzün, limon ve zeytinyağıyla tatlandırarak yiyin.
•500 gr yer elmasını haşlayıp 2 adet havuçla robottan geçirin. Üzerine zeytinyağı ve limon gezdirip yiyin.
•1 tutam margarit çiçeği ile 1 tutam ısırgan otunu çay gibi demleyip limonla tatlandırın..Günde 2 bardak için,
•'Muzlu süt faydalıdır.
•Bir kavunun çekirdeklerini 5 bardak suda 15 dakika kaynatın. Bundan sabah akşam bîr su bardağı için, Böbrek kumunu döker


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar