22 Mayıs 2010 Cumartesi

YÜKSEK TANSİYON

22 Mayıs 2010 Cumartesi |
YÜKSEK TANSİYON
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
insanın yapması gereken şeyler yüzünden aşırı endişe duyarak kendinden kaçması. Bu tip insanlar her şeyin en kötüsünü kendilerine, en iyisiniyse başkalarına verirler. Yardımsever ve dışarıdan gelen her türlü isteğe karşılık vermeye hazır insanlardır. Sıklıkla kullandıkları yöntemler hakkında yetkin olmaya ihtiyaç duyarlar; yaptıkları işlerde başarılı olmayı ve arkadaşlarının gözüne girmeyi isterler. Örnek teşkil edecek davranışlarda bulunmaya özen gösterirler, hata yapmayı asla kabul etmezler ve gösterişe meraklıdırlar.

Önerilen yeni davranış biçimi:
Rahatlayın, mükemmel olmanız şart değil, işlerinizi olabilecek en iyi biçimde halletmeye çalışın, fakat kendinizden ne imkânsızı talep edin, ne de sınırlarınızı aşın. Kendinize saygı gösterin. Asıl önemli olan, hissettikleriniz ve inandıklarınızdır, başkalarının sizin hakkınızda söyleyecekleri değil. Duygusal engellerle yüzlesin, çünkü günlük işleriniz aracılığıyla onlardan kaçındığınız takdirde, sorunlarınızı çözme fırsatını kaçırırsınız.
ÖNERİLER:
• Bir litre suda bir tutam mısır püskülü, bir tutam ısırgan otu, bir tutam kuşburnunu beş dakika haşlayın; Ceviz büyüklüğünde zencefili rendeleyin, iki bardak suda on dakika haşlayıp süzün. Karıştırıp içine üç limon sıkın. Balla tatlandırıp tok karnına her gün bîr su bardağı tüketin.
•Tropikal meyvelerden çarkıfelek meyvesi tüketilmelidir.
•Bir demet maydanozu üç dakika haşlayın ve süzün. Meyan kökü, ökse
otu ve atıcı demleyip süzün. Tüm malzemeleri karıştırın, soğuk
olarak tüketin.

• Bir tutam zeytin yaprağını çay gibi demleyin, üç dakika bekletip tüketin.

* 20 dış sarımsağı kabuktanyla iki bardak suda kaynatın. Suyunu çekince kabuklarını soyun. Üç limonun suyunu ilave edin. Robottan geçirin. Her gün bir tatlı kaşığı için.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar