26 Mayıs 2010 Çarşamba

KISIRLIK (ERKEKTE VE KADINDA)

26 Mayıs 2010 Çarşamba |
KISIRLIK (ERKEKTE VE KADINDA)
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Metafiziksel açıdan kısırlık, kişilerin bir duruma katlanmakta veya kendi ailevi veya ilişkisel sorunlarını çözmekte kendilerini yetersiz hissetmelerini temsil eder. Bu kişiler zorluklarla yüzleşmek yerine onlardan kaçmayı tercih ederler. Genelde başkalarına bağımlıdırlar ve hayatta kendi kendilerine yetmeyi başaramazlar, ilişkilerinde sıklıkla yaşadıkları sorunların başında fikir ayrılıkları, kıskançlıklar ve sahiplenme gelir, içsel istikrar eksikliği, kısırlığın metafizik nedenidir.
Önerilen yeni davranış biçimi:
Aile üyeleriyle olan duygusal bağımlılıklara son vermen gerekir. Hayatta azimli ol. Kendine olan güvenini yeniden kazan ve sorunlar ne kadar karmaşık ve utandırıcı olsa da onlarla başa çık. Sorunları çözmek için kendi kapasitene güvenmen gerek.
* 50 gr keçi boynuzu, 50-gr fındık içi» 50 gr ceviz içi» 10 gr karanfil, 20 gr kereviz tohumu, 20 gr kakule, 10 gr zencefil karıştırıp un haline getirin. 500 gr dut pekmezi ile karıştırıp cam bir kavanoza koyun. Oda sıcaklığında, ışık almayan bir yerde saklayın ve günde 3 defa 1'er tatlı kaşığı yiyin.• 50 gr çakşır kökünü {veya yaprağını) bir tencerede 2 bardak su ile kaynatıp süzün. 20 gr karanfil yağı, 20 gr tarçın yagl' 20 gr biberiye yağı, 20 gr polen ile birlikte 500 gr andız pekmezine karıştırın. Cam bir kavanoza koyun. Bir ay boyunca yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı yiyin.
• 50 gr kabuğu çıkarılmış beyaz badem, 20 gr çaşo, 3 gr safran, 10 gr hindistancevizi içi, 10 gr çam fıstığı, 10 gr ginsengi karıştırıp un haline getirin. 250 gr bat (bulabilirseniz anzerbalıl ile karıştırıp cam kavanoza koyun. Sabah akşam 1 yemek kaşığı yiyin. Üzerine bir bardak süt için,
• Havyan da kısırlık için besleyici bir yiyecek olarak az miktarda tüketebilirsiniz,.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar