27 Mayıs 2010 Perşembe

BÖBREK SANCISI

27 Mayıs 2010 Perşembe |
BÖBREK SANCISI
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Bu fiziksel rahatsızlıktan mustarip olan kişiler, ilişki kurdukları insanlara aşırı derecede bağımlıdırlar. Birlikte yaşama dinamiğinin getirdiği değişimlerden herhangi biriyle karşılaştıklarında ümitsizliğe kapılırlar. Eşlerinin örneğin iş sebebiyle yanlarında bulunmuyor oluşu gayet basit bir olay gibi görünse de, kendilerini terk edilmiş gibi hissetmelerine sebep olur. Çevrelerindeki kişilerinyokluğunda nasıl yaşayacaklarını bilmezler. Bu rahatsızlık, ilişkide ciddi bir ayrılığın yaşanması veya çok sevilen birinin ölmesi durumunda da ortaya çıkabilir.
Böbrekle ilgili sorunları çözebilmek için kişi yüreğini açmalı, duygu akışını ■,
serbest bırakmalı, başkalarının değerlerine ve fikirlerine anlayış ve saygı göstermelidir. Kendine daha fazla özen göstermelidir; sevdiği kişinin eteğinde yaşamaya son vermeli, kendini terk edilmiş gibi hissetmeyi bırakmalı ve kendi yaşamının dizginlerini eline almalı, sevdiği şeyleri yapmalı, kendine yatırım yapmalı ve her şeyi başkalarından beklemeyi bırakmalıdır. Bu bağımsızlık ilişkiyi daha sağlıklı kılacaktır, çünkü bağımlılık ilgi ve sorumluluk düzeyinin aşırılığı dolayısıyla ilişkiye zarar verir. Kendini geçmişteki sancılı ilişkilerin tecrübeleriyle özdeşleştirmemeli ve sevdiğin insana katı eleştiriler yöneltmemelisin. Sevdiğin kişinin senin şahsi malın olduğu hayalinden sıyrılmalısın. Böbrek sancısından mustarip bir müşterim oğluna hep şöyle dermiş: "Evladım, sen bana aitsin, sen benim hayatım, yaşama sebebimsin." •

•1 tutam mısır püskülü, 1 tutam kiraz sapı, 1 tutam adaçaymı çay gibi demleyip 5 dakika bekletin ve için.
•1 tutam civanperçemî, 1 tutam meyan kökü, 1 çay kaşığı anasonu çay gibi demleyip için.
•Pırasayı haşlayın. Unla yumurtayı az tuzla çırpın. Haşlanmış, uzun doğranmış pırasaları karışıma batırıp az yağda kızartın, üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyebilirsiniz.
•1 tutam lavanta çiçeği ile 1 tutam mürver ağacı kabuğunu çay gibi demleyip için.
•Hem böbrek hem karaciğer ağrısı için bir yılda en az 50 tane enginar yiyin. Enginar ve kereviz organizmadaki radyoaktif maddeleri atar, sinir sistemini düzene mkar, adale gücünü artırır, kansızlığa iyi gelir.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar