22 Mayıs 2010 Cumartesi

YÜZ KASLARI

22 Mayıs 2010 Cumartesi |
YÜZ KASLARI
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Yüz kaslarının ve cildin erken yaşlılık belir¬tileri göstermesi, kişi kendi görünümün
den hoşlanmadığı ve kendi görünümünü kabul etmediği takdirde gerçekleşir. Plastik cerrahi çoğunlukla kişinin kendi hakkında sahip olduğu olumsuz imajı "maskelemek" amacını yansıtır.
Önerilen yeni davranış biçimi:
Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin, kendinizi sevin ve öncelikle kendi görünümünüzü beğenin. Çekiciliğin gerçek güzelliğinin ve gücünün kendi içimizden geldiğini göz önünde bulundurarak insanın kendine değer vermesine yönelik harika bir egzersizden bahsetmek istiyorum: Aynanın karşısına geçin ve tüm dikkatinizi gözlerinize verin. Kırışıklarınızı, saçınızı ve yüzünüzdeki fiziksel kusurları unutun. En az 5 dakika boyunca kendi gözlerinizin içine bakın ve dikkatinizi yüzünüzün başka bir tarafına vermeden kendi kendinize güzellik ve güç enerjisi gönderin.
ÖNERİLER; 500 gr. kuşburnu, 10 gr. kakule, 100 gr. hünnapı karıştırıp çay gibi demleyin. 5 dakika bekletip limonla tatlandırarak için.
•Ayvaların çekirdeklerini çıkartın, kırarak ezin. Bir fincan suyun İçine koyup bekletin. Hafif jöle kıvamına gelen karışımı her gün yüzünüze sürün. 20 dakika bekletip yıkayın.
•10 adet kayısıyı 2 bardak sütle kaynatıp ezin ve soğutun. Bir tatlı kaşığı bal katarak maske yapın ve yüzünüze sürüp 20 dakika bekleterek yıkayın.
•Taze hindistancevizi sütünü yüzünüze sürün, 20 dakika bekletin ve yıkayın
*Yarım paket pakmayayt yan m' elma suyuyla karıştırıp göz altlarınız dahil olmak üzere tüm yüzünüze sürün. 30 dakika bekletip yıkayın. Cildiniz alerjikse daha az bekietmelisîniz.
* Gün içerisinde birkaç damla kabak çekirdeği yağını tüm yüzünüze sürün, bir saat bekletip yıkayın.
« Güneşte fazla kalmak cildin erken yaşlanmasına neden olur. Cildinizi güneşten koruyabilmek için çıkmadan önce susam yağı sürebilirsiniz.
* Yukarı doğru, dairesel hareketlerle yüzünüze cilt masajı yapın


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar