19 Mayıs 2010 Çarşamba

ASTROLOJİ VE GENETİK BİLİMİNİN ORTAK NOKTASI

19 Mayıs 2010 Çarşamba |
İnsanın yaşamı boyunca bazı hastalıkları geçireceği, doğduğu andan itibaren bellidir. Ancak kaderimizin gidişatını değiştirmek mümkündür.
Doğum haritamızın yorumlanması yoluyla, astroloji zihinsel kalıplarımızı açıkça gösterir. Tespit edilebilen bu zihinsel kalıplarımızla bağlantılı hastalıklar geçirme olasılığımız vardır.

Genetik bilim de bu olasılığı gayet açık bir biçimde göstermektedir. Ancak bir ailede ebeveynler şeker hastasıysa, aynı genleri taşıyan çocukların da şeker hastası olmalarının şart olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Çocuklar bu hastalığa yol açan zihinsel davranış kalıbını değiştirebilirlerse şeker hastalığına yakalanmadan yaşamlarını sürdürebilirler, (bkz sayfa ...). Genetik bilim, hücrelerdeki duygusal kalıbın bir yansımasından ibarettir.

Genlerimizde de kayıtlı olan zihinsel davranış kalıbımızı belirleyip değiştirebilmemizi sağladığı için astroloji, bizleri kaderimizden bağımsız kılan güçlü bir araçtır. Bu sayede genetik mirasımızın kurbanı olmaktan da kurtulabiliriz.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar