27 Mayıs 2010 Perşembe

İDRAR YOLLARİ HASTALIKLARI

27 Mayıs 2010 Perşembe |
İDRAR YOLLARİ HASTALIKLARI
Yol açan zihinsel davranış kalıbı:
Mesane, duygusal ve psikolojik gerilimleri dindirme ihtiyacını temsil eder. idrar yapmak gibi basit bir eylem, duygusal gerilimlerin geçici olarak dinmesine yardımcı olur. Zihinsel kalıp, sorunların geçmişteki zorluklarla bağlantılı olarak ortaya çıkmasıdır, -Yakın ilişkilerde yaşanan hüsranlar ve kendini günah keçisi olarak görmek.Kalkanları indir, ilişkinin tadına varabilmek için kötü tecrübelerimizi geçmişte bırakarak günümüzde özel anlar yaratmamız gerekir. Hoş anılar, sevilen kişiyle olan ilişkinin güçlendirilmesine yardımcı olur.

* Tok karnına 1 tutam naneyle çay yapıp limonla tatlandırıp içebilirsiniz.
• 1 yemek kaşığı doğal elma ile 1 yemek kaşığı doğal kuşburnunu sıcak
suya koyun. 10 dakika demlenmeye bırakın, sonra için.
1 demet maydanozu yıkayın, sıcak suda 3 dakika haşlayıp süzün. 500gr şeftaliyi soyup
robottan geçirin. Bu karışımı buzdolabında saklayın. Günde 3 bardak içebilirsiniz.
• 1 tutam ebegürnecini 3 litre suda pişirin. Küveti sıcak suyla doldurun. Bu suyu süzüp küvetinize boşaltın, içinde on beş dakika bekleyin. Pamuklu çamaşır kullanın, üşütmeyin. 3 gün üst üste yaptığınızda faydasını görürsünüz. Doktorunuzun önerisini de mutlaka alın. • Sabahlan bir çorba kaşığı bala bir çay kaşığı keten tohumu serpin. Bir çay kaşığı da arpa unu koyup yiyin. Üzüm ağacının kökünden elde edilen tozu bir bardak suya yarım çay kaşığı ilave edip eritin ve için.Belirleyici kelimesi: "Arzu ediyorum" Yönetici gezegeni: Mars ve Pluto Vücutta temsil ettiği bölgeler: Burun ve burun kemiği, pubik bölgesi, kuyruk sokumu, cinsel organlar, prostat, mesane ve rektum, seminal likit Meyilli olduğu sağlık sorunları: Rahim problemleri, genital enfeksiyonlar, cinsel hastalıklar, kadınlarda anemi, mesaneyle ilgili sorunlar
POTANSİYEL HASTALIKLAR
Cinsel enerji, hayattaki YARATMA GÜCÜMÜZ ile doğrudan alakalıdır. Cinsel enerji her şeyin özü ve yaratılışın öncüsüdür. Var olan en güçlü enerji budur. Unutmayın bizler cinsel bir orgazmın meyveleriyiz, içinde 100,000 taraftar bulunan bir futbol stadyumunu gözünüzün önüne getirin. Tüm bu insanların cinsel ilişkide bulundukları sırada yaydıkları orgazmik enerjiyi bir araya getirebiLsek, koca bir şehri aydınlatmaya yetecek kadar elektrik enerjisi elde edebiliriz. Astrolojide cinsel enerjinin ve atom bombasının, akrep burcunun yönetici gezegeni olan Plüton ile temsil edilmesi rastlantı değildir.
Kendimizi cinsel olarak istekli hissetmememiz, yaratıcı gücümüze inanmıyor olmamızla doğrudan alakalıdır. A.B.D.'de cinsellik alanında yapılmış sayısız araştırma, kendilerine değer veren, yaratma güçlerine güvenen erkek ve kadınların cinsel iştahlarının kabarık olduğunu kanıtlamıştır. Bu erkek ve kadınların arasında mesleklerinde son derece başarılı erkek ve kadınlar da vardır. Dolayısıyla kendimizi depresif veya bezgin hissettiğimizde libidomuz azalır.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar