28 Mayıs 2010 Cuma

APANDİSİT

28 Mayıs 2010 Cuma |
APANDİSİT

Apandisit, kalın bağırsağın, bedene bir şekilde girmiş olan zararlı yiyecekleri tespit eden, küçük bir parçasıdır. Metafiziksel açıdan apandis, çevremizde meydana gelen ve acı çekmemize neden olabilecek baskınları tespit eden ve önleyen bir muhafız gibidir. Dış dünyadaki sorunların içimizde hayalkırıklıklarına sebep olmasını önler. Apandisit, bir olaya ABARTILI ve SALDIRGAN bir tepki verdiğimizde veya bu olaya karşı hissettiklerimizi henüz ifade etmediğimizde ortaya çıkar. Sorun küçük olsa da kişi bunu büyük bir sorun haline getirir. Örnek olarak bir süre Önce babasını kaybetmiş olan bir müşterimden bahsedebilirim. Babasının ölümünden kısa bir süre sonra müşterimin kocasının yurtdışına 1 aylık bir iş seyahatine gitmesi gerekmiş. Kadın buna çok üzülmüş ve havaalanında kocasına veda ederken çok acı çekmiş. Kocasının 1 ay sonra döneceğini bilse de babasının ölümünün yaratmış olduğu travmadan dolayı kadının bilinçaltı kocasının seyahatini, babasının ölümünü hatırlatan ani bir fiziksel ayrılık olarak algılamış. Kadın abartılı bir tepki göstermekle kalmamış, kocasına ayrılıktan dolayı hissettiği korkuyu hiç açmamış. Kocası gittikten 1 hafta sonra kadın ağır bir apandisit krizi geçirmiş.
Bir olaya abartılı tepki vermemiz içimizde derin bir yara olduğu, hayatın başka bir döneminde bir travma geçirmiş olduğumuz anlamına gelir. Bu abartılı tepkinin ardında yatan sebepleri terapi yoluyla çözmek gereklidir.
ÖNERİLER:
Körbağırsak iltihaplanması sonucu ortaya çıkar.Hemen ameliyat edilmelidir. Böğürtlen ve dut çay olarak demlenip içilebilir. Evde yaptığınız yoğurdu tüketin.İ


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar