4 Temmuz 2010 Pazar

Et Kızartma

4 Temmuz 2010 Pazar |
Et Kızartma

MALZEME: (8 kişilik)
1 kg. koyun eti
1 adet soğan
1 yemek kaşığı yoğurt
Kızartmak için yağ
2 yemek kaşığı sadeyağ
1/2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı domates salçası
4 su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Hayvanın incik ve but tarafından alınan et iyice yıkanır. Tencereye konulur. Soğan doğranır. Etin üzerine ilave edilir. Etler yoğurt, tuz ve karabiberle iyice ovulur. Tavada kızartılır. Başka bir tavada 2 kaşık yağ, un ve domates salçası birlikte kavrulur. Sıcak su ilave edilir. Kaynadıktan sonra tel süzgeçten geçirilir. Bu su etlerin üzerine ilave edilir. Hafif ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirilir. (1 kiplik yemek 355 kalori)


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

Son Eklenen Konular

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar