3 Temmuz 2010 Cumartesi

Un Çorbası

3 Temmuz 2010 Cumartesi |
Un Çorbası

MALZEME: (6 kişilik)
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sadeyağ
6 su bardağı su veya et suyu
Tuz
Kırmızıbiber
YAPILIŞI:
Un yağ ile tencereye konulun Un hafif sararıncaya kadar ateşte kavrulur. Ateşten alınarak üzerine yavaş yavaş su ilave edilir. Un su ile ezildikten sonra, tekrar ateşe konur. Suyun hepsi ilave edilir. 10-15 dakika kadar pişirilir. Koyulaşınca ateşten




indirilir




Sade olarak yenildiği gibi, üzerine yağ içinde eritilmiş kırmızıbiber gezdirilerek de yenilmektedir. (1 kişilik çorba 92 kalori)


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

Son Eklenen Konular

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar