10 Temmuz 2010 Cumartesi

Vişne Hoşafı

10 Temmuz 2010 Cumartesi |
VİŞNE HOŞAFI
MALZEME:
Bir kg. vişne
Beş bardak su
İki bardak şeker
1/2 limonun suyu
YAPILIŞI
Vişnelerinizi alıp, saplarını koparın lütfen. Tencereye koydu­ğunuz vişnelere biraz su,bir miktarda şeker ve limon suyunuda ilave edip kaynatmaya başlayaın. Çok köpürmüyor aslında vişne, eğer olursa da, köpüğü­nü alınız. Yirmi dakika civarında kaynattığınız vişneleri ocaktan alarak, kâselere bölelim. Soğuk servis edebiliriz.
Ben vişne kompostosunu, dondurma kadehlerine koyarım, içine de bir miktar buz. Ve dondurma kaşığıyla yiyorum tatlımı. Hat­ta misafirlerim de, dondurma kadehinde vişne kompostomu seve­rek afiyetle yiyorlar.


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

Son Eklenen Konular

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar