17 Temmuz 2010 Cumartesi

Yumurtalı Ağbandır

17 Temmuz 2010 Cumartesi |
Yumurtalı Ağbandır
Ağbandır 30 santim uzunluğunda, kök kısmı beyaz, üst kısmı yeşil olan yabani bir bitkidir. Yumurtalısından başka haşlaması, kızartması ve yoğurtlusu da yapılır.
MALZEME: (6 kişilik)
-3 deste ağbandır
-3 yumurta
-2 yemek kaşığı tereyağı
-Tuz
YAPILIŞI:
Ağbandır ayıklanarak 2 santimetre uzunluğunda doğranır. İyîce yıkandıktan sonra az suda haşlanır. Yumurtalar çırpılarak kızgın yağda pişirilir. Haşlanmış ağbandır ilave edilerek kavrulur. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edilerek de yenilmektedir. (1 kişilik yemek 175 kalori)


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

Son Eklenen Konular

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar