4 Temmuz 2010 Pazar

Patlıcanlı Tencere Kebabı

4 Temmuz 2010 Pazar |
Patlıcanlı Tencere Kebabı
MALZEME: (6 kişilik)
-3-4 adet sivri biber
-5-6 yemek kaşığı sadeyağ
-2 adet domates
-1 kg. patlıcan Kızartmak için sıvı yağ Tuz
-Karabiber
YAPILIŞI:
Biberler doğranır. Yağda biraz öldürülür. Üzerine et, domates, karabiber ve tuz eklenir. Pişmeye bırakılır. Patlıcanlar çizgili bir şekilde soyulur. Kızartılır. Etler piş­tikten sonra yemeğe ilave edilir. Biraz daha pişirilir. (1 kişilik yemek 359 kalori)


Related Posts



0 yorum:

Yorum Gönder

,



diyet diyet

.

Son Eklenen Konular

 
Copyright © Zayıflama, Diyet ve Kadınlar